Terengganu - Dayout 7

Assalammualaikum wbt,

Hari ke-7 maknanya adalah lagi sepuluh hari lagi tugasanku di sini. Mak aii, ada rasa gentar. Sebabnya hari ini sahaja, sepanjang hari saya mengantuk. Kerje sambil menguap2. Semalam berdua buat opening yang buka pukul 6.30pagi. Lambat sikit dari hyper lain. Eermm.. sedikit pelik, kalau dah namanya pelik adakah ia findings. Hermm.. lets think the effect and the risk. Penat opening closing semalam memang tak hilang. Punyalah sakit kaki. Observation seluruh floor. Mcm banyak je floor dia. Sebenar dua tingkat je. Tapi kalau dah namanya shopping complex. Mak penat taw jalan. Kalau penat shoping tak per. hehehehe.. shopping aje dalam kepala. Huhuhu. Sudah dayah.. *kalau igt shoping memang la.. kejenya menghabiskan duit.. hihihii*
Closing semalam sampai kol 12.00pagi. Fuhhhh nasib beraircond kalau tak ketibaa.. :P. Sebab asyik round the floor la sampai kaki sakit. Lepas tu jadi penyibuk, hahahaha. Nak gelak. Nampak aja mesti automatik mulut ni nak cakap, "Can I know what is procedures ... bla..bla...bla.. and why that ... bla..bla.. but your staff is... bla..bla..bla.." nyibokkan. Hihihi. Its your work please done it properly. Kalau nak ikutkan memang ramai orang tak suka bila jumpa "Auditor". Its also what my paklong tell me. "uihh Auditor, orang paling tak soka.. habis cerita bencilah" haaa.. apakah statement itu. Itulah hakikatnya. Tak apa, demi menambah bilangan anak Melayu dan pentingnya Wanita yer dalam kerja ini Saya redah aje.. hihihihi. Peksa bulan 6 hati ada takut. Pastu lutut ketaq pasai tak study lagi. Nak ambik paper killer potong badang. Corporate Reporting ... berpeluh campur seram sejuk. FRS hampeh la.. dah lupa. Consol lagi la lama dah aku tak buat. Ciayokk dayah...
Ingat pasal belaja ni. Rindu sangat kat kawan-kawan seperjuangan. Kat bawah ini my SRC friends. Being know them for about 1 years as a team was great memory. I enjoy working with them, a lots of things and Idea generate.

Best team ..miss them.. hope they are enjoy working hour now.. and some of them becoming a husband or wife. Hope everbody was doing fined.

D_Y_H

Semalam adalah Memori, Hari ini adalah perjalanan dan Esok adalah harapan

6.07pm, 10Jan09

1 comments:

fusherna said...

gambar tu kat mana? cam winter je..hihi