Sweet..sweet home

Assalammualaikum wbt,

Welcome home to me. Yeahhh.. akhirnya terengganu trip tamat. Weehuuu, selepas berhempas pulas selama nearly 3 weeks, alhamdulillah segalanya berakhir dengan baik. Paling best, today meeting. Exit meeting dengan empat lawan empat. Fuh... kami ini memang empat tapi yang bersuaranya hanya dua. Macam biasa dua lagi ahli gelap. Sama juga seperti mereka. hihihihi.. fair enough la kan. But I dont mind. Soo long i have done the best. Siap x tido tu, tak tahan.. siot ngantuk gler.

Mujurlah ada energy juga nak meeting. Yenadeee betul. Sebabnya Manager tak ada jadinya assistant la yang ada. Herm.. assistant still new. He just listen and noted. But the two guys who was the opeartion exec, was very talkative person. Dan tempoh yang sama setiap issue di jawab dengan percakaran dan juga paling best belum saya habis ayat dah nak menyampuk. At least yes we admit our mistake. Taraaa.. tu la.. listen fisrt then you answer. Teknik ini sama seperti belajar disekolah sila dengar dengan teliti selepas itu baru bertanya dan menjawab. Practikal yaaa...

Penat.. sangat lah penat. Ini bloging juga sebab memang nak.. hihihihi. Baru sangat samapi rumah ni. Esok keje. So sad. Tak leh cuti. Memang di benarkan. Tapi bila tiba-tiba itu mak tiri kata "if you want take leave find, but you have to make sure you can submit your work on Friday"waaaahh dengar aja kecut perut sendiri. Biarlah lunyai badan janji keje siap. Kalau hari la kan.. keje.. insyaAllah keje siap. But if not makk aii bersilat la nak siapkan semua file itu. Sungguh meletihkan. Tapi apa nak kata. You are employee, so buat keje!! Kesian saya.. hahaha.. Tapi tak per. Next week seminggu saya coti.. haaa.. apa kes.. tak fikir pun nak pergi mana. Apa lah nak buat. "dayah study la. exam nak dekat. P2 tu woooo.. sangat potong badan" owhh negeriii..

D_Y_H
ngatok dah... esok pagi nak p ofis.. ehh ari ni da...
12.39am, 21Jan09

0 comments: