Outstation again!!

Asslammualaikum wbt,

Outstation again.. ermm.. kerja haruslah accept.. Kemana kali ini. Terenganu. Mujur satu client tapi ada banyak side. Hurrmmm... pasti letih.. dan tambahan kena pulak buat asset sighting sekali.. ermm.. tgk asset... ok la kan.. so.. nak cari shoes sat lagi.. melabur lagi.. ampehh.. ehh ade je sport shoes kan.. ermm.. tak salah nak beli lagi kan.. untuk kepuasan diri sendiri juga kan dayah.. apa lah.. suka betol kedekut.. mcm nak beli jam la.. dah 3 tahun nak beli.. tak juga beli2 asyik pergi dan lihat.. pas2 kata bulan depan la.. pastu benda yang sama berlaku. Herm.. dayah.. dayah.. betapa engkau seorang kedekut tapi bab makan tidak pernah sekali aki kedekut. Tidak yer.. tidak pernah...

Mata naik juling sebab asyik kena outstation... tak per.. sambil jalan2 yer.. . hihihi
napa saya rasa dagu saya mcm mangga.. hahahaha.. makanan lagi... haaaiihhh..
D_Y_H
Saya nak g beli kasut
12.53pm, 3jan09

2 comments:

fusherna said...

hi dayah..welcome to my blog..
qistina comel? macam mama dia la..*wink wink*..hehe

fusherna said...

xkisah nak add.
salam perkenalan ye dayah :)