Weehuuuu..

Assalammualaikum wbt,

Coti..coti...coti... dgr mcm best je.. tapi sengsara sebenarnya sbb dayah kena habiskan semua note2 tebal2 ni kalau boleh diges cara mudah nak buat dah... tapi bagaimana yer.. no other way.. learn okeh..

Jadinya saya nak study puas2. .. n lepas tu nak jawab exm puas2... ari tu dah pi preparation by Sir ntah x hingat namanya. Dia dah bagi tips berguna, how we can answer better n I know where should I improve.

Ok la.. ntry malas kali ni... huhuhu

D_Y_H
kepala serabut!!
11.46am, 2Dec08

0 comments: