SHOPPING is the best THERAPY







Assalammaulaikum wbt,

Shopping!! Shopping!! and Shopping!! Yehuuu siapa tak suka SHOPPING angkat kaki!! Opss ada ke.. errmmm jgn tipu ehh.. tak kira lelaki mahupun wanita semua suka Shopping.. x kira barang yer.. asalkan anda kena gunakan duit untuk membelinya ia sudah dikira shoping apa.. skrg nak ngaku x. .. eleh.. saja la tu..
Saya pula... ehh.. tentu la suka2.. nak2 lagi shoping bab2 makan.. yehuuuu.. mana x badan makin membengkak... hahaha.. saya agak emo dan moody beberapa hari ini ekoran daripada penyakit gler tdo yang melampau yang menyerang diri yer... ehh betul ke.. x la.. ntah suka ati la nak emo ke moody ke.. yang kena tempias tentunya... adik2 dan x ketinggalan mama saya yer... kesian dia orang... habis dah dpt kakak dan anak yang gler mcm dayah ni hahahahahahaha..
So.. hari ini saya membuat keputusan mengambil duit di bank.. kemudian berbelanja apa yang saya nak.. tapi der la sampai shopaholic... nak mati... dayah mujur ada sense of money lagi.. hahaha.. apa ke benda aku ngarut ni.. layan je la... iaitu mengikut kamus dayah.. sense of money ni.. tahu lagi la bagaimana untuk bergelar kedekut untuk diri sendiri.. hahahaha.. saya cuma membeli beg kerja baru dan juga sehelai kemeja baru. Itu sahaja yer.. selebihnya saya fikir, duit aku bukan banyak.. yang cari duit aku jugak.. takkan nak habiskan.. penat taw... nak dapatkan duit.. punyalah berkira.. tapi harus ya.. ada sikap begini supaya tidak membazir sesuka hati...
Tapi... *confession lagi*.. saya x kesah kalau membazir bab2 makan... ermm.. nanti saya letak apa kah pembaziran makanan yang saya dah laksanakan dlm tempoh 2 mggu saya cuti ini.. di mana saya telah habis sbyk sedikit rasanya dkt RM1000.00 lahh gamaknya... makk aiii.. gler aku ni makan.. padanlahh badan makin montok ... hikhikhikhik
D_Y_H
Gler pun ada hadnya puan-puan!!
1.21am, 13 Dec 08

2 comments:

IntanLal said...

Dear my lovely sister,

kak, intan klu 10sion memang p shopping...hehehe..best aper..jadi kpd sesiapa yg tak tau mcm mana nak perabis duit, c me...hahahaha..

miss u kak..

dayah said...

Miss u too Intan