x best aaarr...

Assalammualaikum wbt,

A few days i'm not blogging.. winduu taw.. nak blogging x sempat.. plus my lovely datang teman me a few days here .. where in Melaka.. hehehe.. gumbira kejap.. they all come over here in the afternoon. Right after I had finished the meeting with Management. Alhamdulillah selesai one branch. Today dah second day in another client. Alhamdulillah, adalah sana sini dah siap. Tapi ketakutan tahap cipan dah ada dalam diri. Takut x siap. Makk aii jangan cari pasal *bukan cari pasal yer.. dah keje lebih masa ni taw* penat gler.. seminggu keje. Lepas ni, khamis baru masuk opis.. that one is another story mory... kenapa ek?? Dayah kena la rush done all report since the next day yer dah kena masuk meeting management.. ni yang haru.. balik b4 meeting tu kenalah study apa yang patut, mana taw ada benang yang basah nak kena tegakkan.. hahahaha.. ade ke.. i2 keje cari pasal. InsyaAllah tak ada rasanya. Tapi tak tahu la jugak. ermm.. penatlah citer pasal keje ni. Nak citer la apa jadi masa my lovely siter ni datang teman kakak dia orang yang comel ni *huhuhu.. ada orang perasan sendirik..hahahaha*
1st location adalah tgk wayang *adik2 aku dtg sini semata2 nak tgk wayang sama kakak dia.. terharu sehh* tengok citer apa taw.. SELAMAT PAGI CINTA.. best ke?? Jawapannya adalah ok. Not superb but Ok! Lagu gesekan biola tu memang best .. lagu apa ek.. ntah dayah x taw.. nak cari... before start wayang tu lagi kita orang dah buat wayang dulu... tgk la...

Me and baby... with my pipi chubby...
Barisan bersekutu.. adik2 guehhh.. (love u all laa.. muaahh)

Itulah kejadian melihat wayang bersama-sama dan kami juga melantak tahap tak hinggatnyer.. Maklumlah lapar la katakan.. tgk wayang sambil melantak.. Okeh.. lepas tu, nak jadi cerita .. dayah ni kan nak la sangat bawa adik2 ni makan tepi pantai *bestkan.. bayangkan.. makan dengan deruan agin laut.. wahhh...* tapi hampeh.. sepanjang pantai klebang itu tidak ada langsung kedai yang betul tepi pantai *yg nampak air laut terus iyer* yang ada x halal.. menci.. penat je bawa kete.. lenguh kaki je lebih.. alih2 pi dkt ngan town gak .. nasib baik.. sedap gler n murah gler... sampai the next day pun kita orang makan at the same kedai tau. Yummylicious laaa... gler banyak kita orang order... tapi murah.. suka gler.. tak tipu taw.. betul ni..
Nak tgk budak2 jakun.. jumpa sungai Melaka tak... hehehehehehe tgk aja la.. gambar bawah ini. The gediks gurl in Othman's family.
Ini Datin's punya cadangan .. credit to carewoman yerr.. *ahakss siapa lagi dayah la*


Haaa.. siapa ek paling comel.. hahaha... tentunya saya.. *gler perasan minah ni*

Signboard ni pun kena masuk gak.. tanda kami dah sampai... hahaha

Saje je nak tunjuk belakang tu .. ada kapal chantek..

Ha... ni Datin's and aten yang konon tgh bersilat di tepi Selat Melaka...

Not real ok.. tgk aja la muka Datin's tu...

Dayah rasa pic ni tipu.. saya rasa mcm tiba2 kurus.. iyer ke.. perasan siott!! Tapi memang rasa mcm dah kurus.. part mana tu.. hahahaha.. sebenar penipuan semata-mata.. makluman badan saya x kurus2 pun. sama aja.. sad la.. penat la.. makan. je la.. biarkan.. hahahahahhaahahaha. *gelak besar sambil goyang2 lemak.. hahahaha* *bayangkan betapa buruknya*
D_Y_H
relly tired nak mampus!! cant wait for wednesday!!
9.34pm, Redrabbit restoran, 23November08

0 comments: