Wot the....

Assalammualaikum wbt,

Wot the "sakit kaki"... inilah akibat hebat sangat pusing2 floor... hahahaha.. gler hebat sangat la.. inilah dia.. kalau masuk client ini memang la x leh duduk diam... ada aja. Kesanalah kesinilah well have to la.. work kan.. ini waaa.. tgh pening lalat.. nak kena cepat siapkan.. so that boleh prepare report fast. Hopefully!! Hari ini agak terkejut saya sbb pertama kali nampak mgr yang rock sioottt!! Mmg 1st time la.. sblm ni kaum adam aja mgr nya.. tiba2 ni satu2 yang saya jumpa perempuan. Mmg agak rock la.. umur dia rasanya lebih tua dari bapak gue.. tapi.. haiiyooo. jiwa muda laaa.. nak panggil kakak ker... ishh mcm tak sesuai... panggil puan aja la kan.. lebih mudah dan hormatkan... terkejut bukan apa. Sebab dia modern.. sblm ni jumpa mgr dia org kalau yang besar tu mmg very2 inteligent la.. kalau yang kecik2 ini dia org well trained la.. so.. dari segi inteligent don't know yet.. just boraking the dia basi-basi je. Sbb dia busy lorrr.. x per.. jap2 lagi mmg kena borak ngan dia pun.. kalau x .. tak siapla keje den...

k la... nak cau sin cau... nak tgk benda interesting... jeng...jeng..jeng... x sabar... huhuhuhu

D_Y_H
kepala ada rasa fening-fening,
10.30am, 18 November 2008

0 comments: