Secret Recipe.. yeaaa..

Assalammualaikum wbt,

Yeaa.. hari ini saya makan dkt secret recipe... hahahaha.. saje ja.. sebenarnya x menda pun.. saja nak kecoh ..kecoh.. kenapa makan dekat sini sbbnya saya lapar la.... lapar.. lapar.. dari bila ntah nak makan mee kari.. so nak makan yang berasa pi la.. fast food .. easy n fast.. apa lagi selain tu dpat online.. yea.. yea..yea..yea... berganda2 keriangan kanak-kanak rebina ini.. hahahaha...
yealahhh.. kanak2 besaw...

apa saya makan .. eh dah ckp la.. mee kari seapot.. ermmm.. sedap lagi kat Oldtown rasanya.. rasanyalah... tekak masing-masing kan.. but consider ok la.. tapi sebenarnya.. sedap lagi mama masak.. hahahaha.. semua orang akan ckp mcm tu punyalah.. jup lagi nak balik .. kena siapkan keje.. banyak gler weeii dah la kena fikir.. malas2.. malas2.. ishhh.. ni yg x best dah la kat sana x de connection blurr otak den nanti.. apa nak buat memang mcm inilah kalau dtg client yang satu ni.. kena banyak sabar.. dia nak cut segalanya.. ishhh. sabar. sabar..
Inilah apa yang saya makan... yummy .. creammy.. mana x gemuk.. hahahahaha.. sedap taw... jeles la tu...
Seafood Curry Mee n Green Apple.. 1st...

American Brownise n Ice lemon tea.. second.. hahaha.. geler.. org lapar...
haaa... ni apa pulak. .. inilah kesahnya.. terjadi kepada saya.. bila bosan menanti...


Jari2 gendut ku... hahahaha...
D_Y_H
Perut agak kenyang!!
8.48pm, 20 November 2008

0 comments: