Guest what???

Assalammualaikum wbt,

Suspen je title posting hari ini, macam mana saya berjaya membuat uma suspen dengan berita baik saya... hahahaha.. sahaja je nak buat suspen.. huhuhu.. dia punyalah tertanya-tanya sampai tahap x boleh sabar. Nak tahu juga apa khabar baik saya itu, walaupun saya kata tunggulah dua.. tiga tahun lagi.. excited si uma ni.. sampai dia begitu teruja untuk mengetahuinya.. hehehe.. saja je nak usik dia. Pada hal tak ada menda pun. Saja nak usik dia aja.

Guest what today is.. saya atau lebih dekat dayah... hanya tidur 2 jam sebelum masuk ofis hari ini. Gler x hingat. Memang m*ngong skit la hari ini. Apa tak nya, ntah apa2 aja yang keluar dek mulut ni. Lain yang di kepala lain yang di mulut. Sampai Kak Khamza kata dia ni tak berapa nak center hari ini. Memang pun!! Inilah akibat tidak boleh tidur. Puasa dah paksa diri nak tidur tapi tidak mahu2. Sudah la tidurnya dalam kol 5.30am, boleh pulak sedar kol 6.50am. Haaa kan haru diri guehh ini. Agaknya dia suruh study kot. Tapi diri ini aja, yang boleh bermalas-malasan lagi. Mujur la masa appraisal tadi, kepala betul kalau dak naya manager cop gue x sengteng... hahahaha... Alhamdulillah appraisal tadi as per expectation. I know where is my strengthn and weakness.

D_Y_H
Kepala tak berapa nak betul,
2.04pm, 10 November 2008

1 comments:

Anonymous said...

Order [url=http://buy-cialis.icr38.net/Feldene]feldene online[/url] here - Grandiose Offer flovent aerosol online now - Ultimate Chance