Gueehhh mengong!!!

Assalammualaikum wbt,

Title mcm hape je kan... megong yang mcm mana.. huhuhu.. tak taw... nak jawab.. yang pasti mengong sampai berbeku dekat sini... apa tak nya aircond ni pun tahap x hinggat sejuk.. rasa macam duduk kat iceland dah ni... weeeiii tak boleh kasi sloww ke aircond.. sejuk gler weii.. sampai x leh nak menaip dgn tahap kelajuan biasa... gegegegegegegegegegege.....mengigil...

Hari ini alhamdulillah, dapat siapkan keje dengan begitu banyak lah juga. Esok nak masuk tahap benda paling tak best kira gaji.., haduhhh.. paling x gemar... ni yang nak buat sub sub soii.. je ni.. ishhh jgn amalkan.. amalkan.. hahahaha.. kehkehkehhhkehh... gilerr tension punya pasal.. puan rock itukan.. bila saya tegur ajakan.. mulalah dia naik hangin... mak aiii.. menyesal cakap... tapi kalau x ckp lambat bagi taw pulak.. wot to do.. poor to the staff yang kena marah tadi.. dayah la punya pasal ini. Tajam aja matanya. Nampaknya nak komplen.... dah tugas yerr... harap maklum.. any weaknesess.. discrepancies.. different.. wot so ever dengan the way your management conducting day to day operation yang di mata saya dan proceduser salah saya akan tegur.. kesian..kesian...kesian.. tapi itulah no body is perfect... yah.. also like me .. still searching and finding wot else should I do to ensure I am perfect while doing my work.. huhhhhh.. tak mau cite pasal keje dah...

ermm.. apa lagi ni... dayah sebenar takut ler... dah ler nak exam kurang dari 3 minggu satu soalan pun x buat lagi.. sat lagi nak buat keje lagi.. bila masa nak study .. ntah la.. sakit ati weiii.. bagilah aku ni ketenangan barang sehari dua apabila malam menjelma akan ku gunakan untuk belaja... iyer la tu.. padahal TIDO yer... hahaha... iyer la.. TIDO sebab letihkan... betol tak.. betol tak.. betol... betol.. betol... betol.... tu la.. sat lagi saya nak cuba juga.. belajar. Walaupun percentagenya agaklah kurang dan sudah letih...

D_Y_H
Sejuk bagai nak duduk dalam api!!
8.13pm, 19November 2008

0 comments: