Gler sanggap!!!

Assalammualaikum wbt,

Dah sampai kat Melaka.. gler bawa kete sambil nguap..nguap.. waaaa...wahhhhh...waaahh..huaarrrgggghhhhh.. sampai x leh buka mata pun iyer juga. Gler tol dayah ni. Tapi nasib sempat submit report and mgt comment pd client... huhhhh.. (kesat peluh..hikhikhik).. toleh sikit kat luar.. nampak macam nak hujan. Gelap aje langit x cerah-cerah pun. Awat ntah... nak g makan agak malas. So, sambung buat keje. Kaki dah nak naik kejang berjalan-jalan dalam kedai ni. Mujur la emp. kalau hyper.. mahu bengkak urat kaki.
Rasa mcm sat lagi nak check-in dulu lepas tu .. mlm nak buat closing. Konpem balik lambat, so utk itu kita balik dulu. Nanti nak observe nanti surenya lama, nak buat itulah inilah.. mcm2. So for easy dlm kol 5ptg cau kejap.. lepas tu kol 7ptg masuk balik.. in between nak buat keje. Malas aahh.. nak makan.. hahaha.. gler kejam pada perut sendiri.. Biarkan.. parut dia tahu erti berlapar.. hahaha.. apa daaa aku mengarut ni..
Sangapppp gler... haaa.. lupa nak habaq.. sebenarnya saya suka datang sini. Sebab bandar ini sangatlah cantik pada gambaran mata saya dan juga bersih. Saya merancang untuk menyiapkan kerja-kerja saya dengan kepantasan formula one.. insyaAllah.. boleh ke ni... yakin boleh..
Lepas tu.. jeng..jeng..jeng.. leh la malam2 g jalan2.. x yah fikir nak buat findings ke apa.. file buat waktu ini juga.. haaa..okeh gak tu kan.. leh g jalan2 kat tepi pantai.. aduhhh bestnya... x dapat ku bayangkan.. jalan-jalan sambil bawa kereta.. lagi best kalau jalan naik kete lembu... tak pun naik kereta kuda.. wahhh.. macam sinderella melayu gitu... hahahaha.. gler perasaan aku ni...
D_Y_H
sudah mula merapik.. merapu!!
1.57pm, 17thNovember2008

0 comments: