ari ini dlm sejarah!!

Huhuhu.. ari ni dlm sejarah dimaklumkan bahawa Hidayah telah pergi ke dua client sekali gus.. hahahha.. poyo je... hahahaha..
pergi dua tempat aje... mula ke Jalan Raja Chulan.. lepas tu now.. dlm kete nak ke Mont Kiara..
harapanya boleh siapkan field audit cepat2 leh elak jammed n sampai opis cepat.. boleh ke ni ek.. boleh rasanya dgn bantuan kakak senior.. horerrrr...

Nak balik cepat.. tapi dlm hati tuhan sahaja yang taw.. punya la banyak lagi keje nak kena buat.. ni kes naya tol la.. serius gler punya banyak lagi keje den.. nak wrap up file yg client besar tu.. yg masih dok dlm bonet x buat apa2.. apa x nyer.. balik je dah kiii'ook.. penat gler... terus sleeping tunggang langgang.. x lalu nak ngadap apa pun... setakat uruskan kebersihan diri aja.. selebihnya di dodoi katil.. hahahaha..

Hopefully, today boleh la buat keje serba sedikit...
hopefully la...

D_Y_H,
depan BBQ Chicken, Desa Sri Hartamas.
1.52pm, 24th September 2008

0 comments: