ngeri tgk kulit sendiri!!

Time for rest now!! I hope I can get well soon. Penatla asyik lying on the bed je... I need something fresh to do.. tired la asyik macam ni.. nak buat apa2 pun letih je.. now dah 4 days.. it al most mcm nak sihat.. but dun know lorr..

Kulit ni dah mcm x rupa kulit dah...ngeri menegoknya... sana sini merah2...
mcm mana la nak bagi dia fresh mcm dulu....
mmmm... x cantik dah... adik kata lama nak sembuh... hukhukhuk... ni yg x bestt.... lama nak discover...

paling x best my mind keep on thinking my jobs... why la? I need rest la.. my mind pun nak rest? haiyooo... letih la... ari tu dpt migrain pun pasal keje la... asyik keje... keje...keje... nak rehat pun kena pikir keje.. letih... rasa macam nak cepat end up je...tapi bila fikir balik cannot be like that.. nanti dah keje sendiri lagi teruk... from now onwards la kena latih diri keje..keje..dan keje...

what ever now... dayah kena thinks how to cantikkan balik my kulit ni... YaAllah... cepat2 la hambaMu ini sembuh....

0 comments: