Buntu nyer...

Buntu...buntu..buntu... haiya... my mind had been blocked... susahnya kalau mind tak working ni.. haiya.. apa kes la ni.. naka buat one sentence pun buntu tahap tak ingat... die la.. if makcik minta nanti.. slow sgt la progress hardisk den ni.. nampaknyer kena tambahan nutrition bgi dia working dgn cemerlangnya.. nak bagi nutrition apa ek... punya buntu kepala den ni.. bila dah buntu ni.. mula la.. x boleh nak proceed job.. haisehh.. tolonglahhh mama!!

dlm kepala dah draft bagai2 bila jari jemari nak menaip draft in reality dia jadi kelu pulak my mind.. hantu kepala sepuluh betul la... sabar je la... is not easykan..
mcm fikir nak pi Cameron la.. ntah bila la dpt progress go kan.. memang nak sangat pi sana... dgn dgr adenya ROS UNGGU yang katanya RM10 70pieces... WOWWWW!!! sgt menarik hatiku.... biarlah nanti bonet tu penuh roses... i love it... i'll make sure I but them... yuhuuu.. tapi bila ek...

entah la.. ikutkan nak p masa my both sister here... tapi cannot la pulak.. revision class la pulak.. mmg sah la x boleh .. kena postponed la ni... haiyyaa.. dah lama sgt nak pi.. asyik x boleh je.. asyik kena postpone x bestnye... nak sgt pergi.. harap2 lepas ni.. lepas hardisk ni boleh function dgn baik.. dpt ilham bila nak p.. I really wanna have the PURPLE ROSESS

cantikkk ba... this roses... i love to see them... hope this year dpt pi....
Hope my sis can joint me.. I already minta permission my abah to borrow his car.. i want see strawbery also... kesiannya sama diriku.. permintaan diri sendiri yg x dpt2 ditunaikan lg.. hehehe...

0 comments: