Apa dah jadi ni!!



Nak di jadikan cerita.. ntah mcm mana boleh terlayan perasaan masa drive. Rasa nak tergelak terguling pun ada. Tak taw napa leh jadi macam tu. Tersedu-sedu jugaklah di buatnya. Nasib x tinggal kesan. Kalau dak kes naya nak masuk kelas dengan kesan tangisan. Hahahaha... memang haru betul kehidupan gueh ni.




Suddenly, i was thinking and miss HIM a lot. Y la? Kasi susah je. But what to do, it strengthen my spirit somemore to work and study hard. Mdtest coming soon in the corner. Takut, of coz la.. mau tak takut ntah apa la aku nak jawab ni woiiiii!!!! Gila x ingat sekarang ni.. membuta.. sbb letih je... sengal tol la... sometimes I feel a bit lonely. Giler aaaar... x boleh terus-terusan cam ni.. study beb.. study ... matai la... dah byk den buat pelaburan ni nak main bab jantung pulak.. ini bikin panas.. adusss.. tapi mungkin sbb dah makin berusia la kot tapi kan sbnrnya x de la tua ... muda lagi ni beb.. apapun dlm hati ini takut sangat nak exam ni. lagi sebulan lebih je.. no prepartion at all.. mujur ada kak bel yg ajak join study group at least boleh la discuss itu ini sikit2.. she experiences + dulu pernah study overseas... teringin sangat nak rasa study overseas.. mmg la dulu study pun kena langkau laut tapi laut cina selatan je... dekat.. still dalam Malaysia.. InsyaAllah dengan izinNya nak jugak sambut master kat luar and dapat some experience from outside before deliver here. Ciayokk!!! Walau dlm hati ada rindu bersisa tapi dalam hati jua ada semangat yang kental untuk berjaya and lulus dengan jayanya dalam exam yang bakal menjelang selang sebulan lebih ni..


My passion while driving ... hahahaha.. yeye''aaa jee... hehehe... but dun mistaken bukan masa ni I cry.. this picture long time ago... ni all the way nak p shopping ngan my siste..
"aku mencari kekuatan dalam kelemahan"
"sampai bila aku bertanya.. sampai bila"
"ku harus mencuba.. bila lagi resah hatiku.. bilaa lagi" petikan dri lagu entah betul entah tidak hikhikhik.. arappnye betul la... hehehe..
D_Y_H
Malam yang mengantuk!!
11.26pm, 17th April 2008

0 comments: